SUZAN-BAREMAN---scherm-9

Wie ben ik?

Mijn naam is Suzan Bareman. 15 jaar lang werkte ik als manager bij eenzelfde werkgever tot ik op een dag merkte dat er iets miste. Hoe gedreven ik ook was, ik begon verveling, sleur, stress en gebrek aan uitdaging te ervaren. Wat ik miste, was precies datgene dat ik altijd voor mijn medewerkers probeerde te bereiken: werkgeluk. 

Er kwam een superdrive in me naar boven: ik ga het tij keren! Dit was voor mij het moment om mijn eigen onderneming op te starten. Het vinden van mijn eigen en andermans werkgeluk stond daarbij voorop. 
 

En, heb ik het gevonden? Ja, meer dan! Wetende dat mensen veel meer in hun mars hebben dan ze zelf weten, help ik hen nu vanuit inzicht en gelijkwaardigheid het beste in zichzelf én elkaar naar boven te halen. Dankzij mijn managementervaring, passie voor mensenkennis, kunde om structuur te bieden en natuurlijke verbindende eigenschap lukt dat ook.

Passie voor mensenkennis

“Ik ben jouw partner in vernieuwingsprocessen. 
Innovatie, samenwerking, structuur, werkgeluk. Wat wil jij bereiken?"

Anderen in hun kracht zetten

Mensen zien veranderen, positiever zien worden, meer vertrouwen zien krijgen en tevredener zien zijn. Dat is iets waar ik geen genoeg van kan krijgen. Anderen in hun kracht zetten, is het mooiste wat er is! Als gevolg daarvan ontstaat er meer communicatie en respect binnen teams, gaan collega’s beter samenwerken en is er meer duidelijkheid en rust. En vooral: mensen ervaren meer werkgeluk. Missie geslaagd!

Neem contact op

SUZAN-BAREMAN---scherm-48
Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.