17

Wie ben ik?

Mijn naam is Suzan Bareman. Tijdens mijn werk als manager was ik enorm gedreven. Het belangrijkste in mijn werk waren mijn medewerkers: zij waren mijn kapitaal. Op nummer 2 stonden de partners waar ik intensief mee samen werkte, want samen stonden we veel sterker.

Na 15 jaar als manager in de kinderopvang gewerkt te hebben kwam ik toch tot het besluit dat er iets miste. Ik begon tijdens de coronapandemie te twijfelen: 'Is dit het nou?'. Ik ervaarde verveling, stress en de uitdaging die ik altijd in mijn werk zag begon langzaam weg te zakken. Dit was het moment waarop mijn onderneming ontstond! 

Mag ik jouw partner zijn op het gebied van innovatie, samenwerkingsprocessen, structuur en werkgeluk? Mag ik je bijstaan in het proces waarbij je de vernieuwing aan wilt gaan?

Ik zet jou, je team, je organisatie of jouw project,  graag in haar kracht! Hoe? Lees verder op mijn website of neem vrijblijvend contact met mij op, het lijkt mij super leuk om eens af te spreken!

Wat ik voor jou kan doen:

Door het proces wat ik doorlopen heb ben ik bewust geworden waar mijn passie ligt, datgene waar ik werkgeluk van ervaar en met vol enthousiasme en energie voor wil gaan ligt veel dichterbij dan ik dacht.

Want: Ik gun iedereen werkgeluk!     

  • Ik gun individuen die vast zitten in hun werksysteem doorzettingskracht, tegelijkertijd help ik daar ook de collega’s en de organisatie van deze persoon mee.
  • Ik gun managers, bedrijfsleiders, coördinatoren (oftewel middenmanagers) een onafhankelijke sparringpartner.
  • Ik gun teams dat ze volledig in hun kracht staan. Want als het team optimaal samenwerkt en werkgeluk ervaart. Dan help ik daar niet alleen de teamleden mee maar ook de klant, de organisatie en de middenmanagers.
  • Ik gun organisaties dat ze een positieve impact maken op hun ontwikkeling, op samenwerkingsprocessen, op een gelukkige, veilige werkcultuur, werkplezier en werkgeluk!

Neem contact op

16

 

 

 

13

Velden met een * zijn verplicht.