Foto's website 169 (1)

Ben jij werkgelukkig?

Misschien denk je: 'Ik heb leuk werk.' Maar werkgeluk is veel meer dan alleen plezier hebben in het werk wat je doet.

Werkgeluk is het hebben van werk waar je voldoening uithaalt, waarbij je geprikkeld wordt, waar je enthousiast van wordt en waar je door wordt gemotiveerd! Het hebben van werkgeluk is iets unieks, het is helemaal niet vanzelfsprekend dat je altijd (werk)gelukkig bent…

Tijdens dit coachingstraject staan we onder andere stil bij je huidige werkbeleving. Oftewel de manier waarop je op dit moment je werk ervaart. Bij werkbeleving is het belangrijk om stil te staan bij de positieve en negatieve dimensies. De combinatie van veel stress en weinig plezier creëert bijvoorbeeld een negatieve werkbeleving. Die beleving gaan we tijdens dit coachingstraject onderzoeken en aanpakken. 

Maar dat hoef je niet alleen te doen! Ik ga je helpen, zodat jij straks weer in je kracht staat. Dat je gaat doen waar je goed in bent en vooral: dat je (weer) werkgeluk mag ervaren!

Hoe ga ik jou helpen?

Hoe gaan we aan de slag

Mijn werkwijze is informeel, persoonlijk, open en eerlijk, kritisch, concreet en resultaat- en oplossingsgericht. Ik zet samen met jou je gedachten op een rijtje zodat je weer overzicht krijgt en grip krijgt op je gedachtes. Ik luister naar je en maak snel iets inzichtelijk, ik houd je de spiegel voor.

Naast individuele begeleiding, kun je bij mij ook workshops volgen. Kijk hieronder voor meer informatie.
 

Workshops Individuele begeleiding

 

5

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem contact op!

Ben jij (midden)manager?

Als leider van een team is het enorm belangrijk om een balans te vinden tussen een juiste identiteit, duidelijkheid in processen, een heldere taak en rolverdeling en te voorzien in teambuilding.

Als middenmanager speel jij de sleutelrol tussen het bestuur/MT en het werkveld. Enerzijds draag je het beleid uit en anderzijds heb je de taak om ideeën vanuit de medewerkers weer door te geven naar boven. 
 

Meer informatie

2
13

Velden met een * zijn verplicht.